icon

İzmir'den Ege için, Türkiye için, sinerjiyle katlanarak büyümeye...

Yabisak Haber

Yeni Üye

PROZON KURUMSAL TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ A.Ş.

PROZON KURUMSAL TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ A.Ş.

Prozon Kurumsal Teknoloji Çözümleri A.Ş., Proventus Danışmanlık Ltd'nin tescilli markası ve teknoloji şirketi olarak 80 binin üzerinde şirkete ve 56 ilin mali müşavir odasına hizmet vermektedir.

Faaliyetlerine Biruni Üniversitesi Teknopark çatısı altında devam eden Prozon, 2 senedir üzerinde çalıştığı insan kaynakları uygulamaları kapsamında ilk olarak bordro ve özlük modülünü yayına aldı. Kurum kökenli SGK müfettiş ve denetmenleri ile, iş müfettişleriyle ve vergi müfettişlerinin mevzuat birikimi ve de sektörün ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen Prozon Bordro ve Özlük, mevzuata tam uyumlu ve hiç bordro bilgisi olmayan bir kişinin bile bordro yapabilmesine imkan sağlayacak şekilde geliştirildi.

Proventus tarafında ise, SGK Danışmanlığı, İnsan Kaynakları Yönetimi, Teknopark Danışmanlığı, Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Kurulumu, Tübitak ve Kosgeb Danışmanlıkları, Hızlandırma Programları, Teknopark İnşaat Projeleri ve Start-Up ekosisteminin yurt dışı pazarlara açılmasını sağlamak maksadıyla pek çok proje yürütülmektedir.

Bize Ulaşın
İletişim