icon

İzmir'den Ege için, Türkiye için, sinerjiyle katlanarak büyümeye...

Yabisak Haber

Yeni Üye

GLASSHOUSE BİLGİ SİSTEMLERİ TİCARET A.Ş.

GLASSHOUSE BİLGİ SİSTEMLERİ TİCARET A.Ş.

GlassHouse, 2004 yılından bu yana, Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarına sunduğu BT altyapı hizmetleri ile işletmelerin dijital dönüşüm yolculuğundaki güvenilir iş ortağıdır. Yönetilen Bulut Hizmetleri, SAP Altyapı ve Danışmanlık Hizmetleri, Veri Yedekliliği ve İş Sürekliliği Hizmetleri GlassHouse takımının ana odaklarıdır.

 

GlassHouse, 100’ü aşkın bilişim mühendisi ile endüstrinin en iyi takımının derin teknik uzmanlığını Türkiye’nin lider şirketlerinin hizmetine sunar. Uzmanlarımız ister GlassHouse Cloud platformu veya Hyperscaler ortamı üzerinde, ister müşteriye özel bilişim altyapılarında finansal mevzuat başta olmak üzere ülkemizdeki ilgili regülasyonlara tam uyumlu operasyon modeli ile özel çözümler oluştururur. 

 

GlassHouse’un uzman takımı, GlassHouse müşterilerinin işlerini sahiplenir ve onların takımlarının bir üyesi olur. GlassHouse yönetimi düzenli olarak müşteri memnuniyet düzeyini ölçer ve müşteri projelerinin başarısını her adımda destekler. GlassHouse’un bağımsız anketlerle belirlenen Net Promoter Score’u (65) kendi endüstrisindeki liderliğinin kanıtıdır.

Bize Ulaşın
İletişim